over mathijs heijkers

over mathijs heijkers

Mathijs Heijkers

Na mijn studie aan NLO de Nieuwe Leraren Opleiding, tegenwoordig Fontys PTH, te hebben afgerond, heb ik gedurende elf jaar gewerkt als docent bouwtechniek en meubelmaken in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarna ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven waar ik als zelfstandig ondernemer en later als projectleider werkzaam was in de architectenbranche.

Oog voor vormgeving, passie voor het meubelambacht en ervaring als ondernemer; het leek me een ideale combinatie om in 2015 te starten met een eigen fijnhoutatelier. Waarbij ik enerzijds mijn kennis en ervaring aan u kan overbrengen door het geven van ambachtelijke cursussen en anderzijds de mogelijkheid heb om zelf maatwerkmeubels te ontwerpen en vervaardigen voor particulieren en bedrijven.